VAATETUS JA TUOTTEET

Partiohuivi

Klapaset
Partiohuivia käytetään oikeastaan kaikissa partiotapahtumissa viikkokokouksista alkaen. Uudet partiolaiset saavat partiohuivin puurojuhlassa, joka järjestetään vuosittain joulukuussa.

Partiopaita

Partiohuivin lisäksi partioasuun kuuluu partiopaita, jota käytetään kaikissa "hienommissa" partiotapahtumissa. Toivomme kaikkien LePalaisten hankkivan itselleen partiopaidan alla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Partiopaitaan ommellaan näytille kaikki partiomerkit. Partiopaidan kanssa käytetään tummaa, siistiä alaosaa (housut tai hame, farkut ovat ok). Partiopaita jokaisen tulee hankkia itse.

Sudenpennut käyttävät partiopaitana sinistä sudenpentupuseroa. Paitaa myyvän kaupan nimi on Scandinavian Outdoor, joka löytyy esimerkiksi Vantaan Tammistosta sekä Helsingin keskustasta Forumista. Scandinavian Outdoorilla on myös verkkokauppa. Paidan hinta on 15 €. Paitaa käytetään vain sudenpentuikäkauden ajan, eli n. 2 vuotta. Tässä linkki sudenpentupuseroon: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/sudenpentupusero/

Seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset käyttävät napitettevaa, pitkähihaista kauluspaidan tyyppistä partiopaitaa. Paitoja on olemassa sinisiä ja ruskeita: meidän lippukunnassamme käytetään sinistä partiopaitaa. Tämäkin paita löytyy Scandinavian Outdoorilta, jolla on liike esimerkiksi Vantaan Tammistossa sekä Helsingin keskustassa Forumissa. Scandinavian Outdoorilla on myös verkkokauppa. Paidan hinta on noin 50€, ja koska samanlaista paitaa voi käyttää seikkailijaikäisestä eteenpäin koko partiouransa, suosittelemme jättämään paitaan kasvunvaraa. Hihoja voi kääriä, ja tämän paidan kanssa käytettäväksi voi halutessaan hankkia myös partiovyön, niin suurempikin paita pysyy päällä!

Tässä linkit partiopaitaan:
Miesten paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiopaita-05-sin/
Naisten paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiopaita-05-sin-naisten/
Lasten paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiopaita-05-sin-lasten/

Partiolaisten adventtikalenteri

Partiolaisten adventtikalenteri on Suomen noin 750 lippukunnan merkittävin rahoituslähde. Jotta partio
olisi kaikkien ulottuvilla myös tulevaisuudessa, teemme määrätietoista työtä harrastusmaksujen
pitämiseksi alhaisina. Adventtikalenterituotoilla partiolaiset voivat esimerkiksi hankkia retkeilytarvikkeita
leireilleen ja vaelluksilleen, sekä alentaa leirimaksuja.